Online hulp
Online hulp

OVER VARYSHE

Varyshe is wereldwijd marktleider als online verkoper van schoenen, jurken en accessoires en is opgericht in 2018. Klanten kunnen de uitgebreide online collectie doorzoeken en hun favoriete schoenen en jurken kiezen met grote tevredenheid. Varyshe is trots op zijn uitzonderlijke klantenservice, hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.

Varyshe is de handelsnaam van PIU FASHION LIMITED. Het wordt beheerd door PIU FASHION LIMITED en/of zijn gelieerde entiteiten ("wij" of "ons") ("varyshe.com", de "website").

WAAROM BIJ ONS KOPEN?

Recht op uw deur, anytime, anywhere

Varyshe zet uw prioriteiten eerste en schepen over de hele wereld met, zoals DHL of UPS. Wij bieden versnelde verzending alsook budget bewuste opties. Als we gebruik maken van internationaal vertrouwde logistieke dienstverleners, je gemoedsrust te weten dat uw belangrijke benodigdheden zal er zijn wanneer je ze nodig hebt te krijgen.

Vertrouwen en beveiliging terwijl u winkelt

Online winkelen kan intimiderend zijn in onze moderne tijd van internetfraude. Maar het hoeft niet zo te zijn. Varyshe biedt een betrouwbare en veilige winkelomgeving voor alle klanten. We maken gebruik van betrouwbare verwerking van betalingen systemen integreren VeriSign's wereldwijd erkende betaling technologie, en accepteren credit card, debit card, en PayPal-betalingen. Nu heb je het gemak om te betalen als je wilt en het vertrouwen dat uw informatie veilig is.

Altijd op zoek naar u

Of u vragen hebt voordat je bestelling of na uw items zijn aangekomen, hebben we ervaren customer service professionals beschikbaar via live chat of via een snelle respons ticketsysteem. Van het begin tot het einde van uw shopping ervaring met ons, zijn we toegewijd aan het maken van je gelukkig.

Bedrijfsinformatie

Bedrijf : 上海漪纯信息技术服务中心
Adres : 上海市崇明区横沙乡富民支路58号A2-9168室(上海衡泰经济开发区)
Email : [email protected]